Kabe’de Miraç Gecesi Yoğunluğu

Miraç Kandili Dolayısıyla Kabe’de İbadet Yoğunluğu

Müslümanların kıblesi olan Kabe’de Miraç Gecesi dolayısıyla büyük bir yoğunluk yaşandı. Mekke’de bulunan yüzbinlerce Müslüman, bu kutsal gecenin manevi atmosferini yaşamak için Kabe’ye akın etti. Mescid-i Haram çevresinde önemli bir kalabalık oluşurken, Müslümanlar dualarını eda etmek amacıyla tavaf etti.

Bazı Müslümanlar ise Kabe’ye ve Hacerül Esved taşına dokunabilmek için büyük çaba harcadı. Bu anlamlı gecede ibadetlerini yerine getirmek için Kabe’ye gelen insanlar, manevi duygularla dualarını yükselttiler. Miraç Kandili’nin bereketiyle huzur bulan Müslümanlar, bu özel geceyi en güzel şekilde değerlendirdiler.

Yoğunluğun yaşandığı Miraç Gecesi’nde Müslümanlar arınma ve manevi bir yolculuk yapma fırsatı bulurken, dualarını samimi bir şekilde Allah’a yönelttiler. Kabe’nin huzur veren atmosferinde ibadetlerini yerine getiren Müslümanlar, bir kez daha birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiler. – MEKKE

Related Posts

Almanya’da küçük uçak evin üzerine düştü: 2 ölü

Almanya’da küçük uçak evin üzerine düştü: 2 ölü

İYİ Parti lideri Dervişoğlu şehit kabrinde! ‘Unutanın kanı kurusun’

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Tekirdağ programı kapsamında Şarköy’de 1993 yılında PKK tarafından şehit edilen öğretmen Neşe Alten ve babası Hasan Alten’in kabirlerini ziyaret etti. Duygusal anlar yaşayan Dervişoğlu, “Unutanın kanı kurusun” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

İBB’ye yönelik 5. dalga operasyona EMEP’ten tepki: Erdoğan kimin için ne söylüyorsa kendisi onun bin katını yapıyor, ahtapot sarayda!

İBB’ye yönelik 5. dalga operasyona EMEP’ten tepki: Erdoğan kimin için ne söylüyorsa kendisi onun bin katını yapıyor, ahtapot sarayda!

YSK Başkanı bu kez Meksika’ya gitti

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener ile Kurul Üyeleri Ali Ürker ve Serdar Mutta, Meksika’da 1 Haziran 2025 Pazar yapılacak, yargı organlarının üyelerinin halk tarafından belirlenmesine ilişkin seçimlere gözlemci olarak katılmak üzere Meksika’ya gitti.

ABD Dışişleri Bakanlığı: Çin’in Amerikan üniversitelerini “sömürmesini” tolere etmeyeceğiz

ABD Dışişleri Bakanlığı: Çin’in Amerikan üniversitelerini “sömürmesini” tolere etmeyeceğiz

Nevşehir’de zincirleme kaza: 3’ü ağır 7 yaralı

Nevşehir’de meydana gelen zincirleme kazada 3’ü ağır, 7 kişi yaralandı.