Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor

CHP Lideri Özgür Özel, Tutuklu İmamoğlu’nu Ziyaret Etti

T24 Haber Merkezi

CHP lideri Özgür Özel, Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve görevden uzaklaştırılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nu ziyaret etti. Özel, ziyaret sonrası açıklama yaptı.

Özel’in açıklamalarından bazı satır başları şu şekilde:

  • “TRT’de yaptığım uzun bir işten sonra 15 milyon insanın oy verdiği, ülkenin potansiyel bir sonraki Cumhurbaşkanı olan Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ettim. Bunun yanı sıra, Sayın Zeydan Karalar, Sayın Resul Emrah Şahan, Sayın Ahmet Özer, Baki Aydöner, Kadriye Kasapoğlu, Fatih Altaylı ve sevgili Fatih Keledş’i de ziyaret ettim.”
  • İlk ziyaretim, yargı sistemimizin en utanç verici durumlarından biri olan Mustafa Keleş’e oldu. Kendisi, babasının arkadaşlarına iftira atmak için kurulan bir oyunun kurbanı haline geldi. Ancak Mustafa, moralli ve meselelerin farkında bir şekilde sağlıklı ve dimdik duruyordu.”
  • Zeydan Karalar, Adana’nın her açıdan gerçek bir belediye başkanı olarak öne çıkıyor. Ancak, AKP döneminden kalan bir ihale nedeniyle haksız yere tutuklu. Bu durum Adana’yı cezalandırıyor. Başka birisi olsaydı, Adana’dan koparılmazdı.”
  • “İmamoğlu suç örgütüne dahil edilemez. Oya Tekin’in endişeleri var. Ancak, biz suç işlemiyoruz. Sadece AKP’yi yenmek için mücadele ediyoruz.”

Ayrıntılar yakında…

Related Posts

Samsun’da vahşet: Tartıştığı kişiyi iki kez otomobille ezerek öldürdü

Samsun’da bir kişi, laf atma sebebiyle tartıştığı kişiyi iki kez otomobille üzerinden geçerek öldürdü.

CHP İstanbul İl Başkanı Çelik’in emniyet ifadesi: Kongreyi kaybetmiş listede yer alan bir ismin ifadeleriyle İstanbul İl Kongresinin sakatlanması amaçlanmaktadır

CHP İstanbul İl Başkanı Çelik’in emniyet ifadesi: Kongreyi kaybetmiş listede yer alan bir ismin ifadeleriyle İstanbul İl Kongresinin sakatlanması amaçlanmaktadır

CHP’de iki istifa kararı sonrası sert açıklamalar

CHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı, CHP’li Bayrampaşa Belediye Meclisi üyeleri Sadi Teker ve Ali Karahasanoğlu’nun Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’ya yönelik ağır ithamlarda bulunarak istifa etmelerine ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, “Karalama kampanyalarına, mesnetsiz iddialara itibar etmeyin” denildi.

Jet sosyetenin tatil cennetinde 1,5 kilogram altında dolaştı: Ortalığı birbirine kattı

Dünya jet sosyetesi ve milyarderlerinin tatil cenneti Mikonos’ta ki bir beach cluba gelen kolunda ve boynunda yaklaşık 1,5 kilogram altın ve pırlanta taşıyan kişi ilgi odağı oldu.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne son saldırılarında 46 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail Ordusunun Gazze Şeridi’ne Yaptığı Son Saldırıda 46 Filistinli Hayatını Kaybetti İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yaptığı son saldırıda 46 Filistinli hayatını kaybetti. Saldırıda, çok sayıda kişi yaralandı…

Ermenistan ve Azerbaycan, barış görüşmeleri için Abu Dabi’ye gidiyor

Paşinyan ve Aliyev, Perşembe günü BAE’de barış görüşmeleri için buluşacak. Anayasa değişikliği ve Zangezür koridoru gibi kritik başlıkların gündemde olacağı toplantıya Türkiye ve ABD de destek veriyor.