Akdeniz Kalkanı Harekatı başarıyla sürüyor

Akdeniz Kalkanı Harekatı Doğu Akdeniz’de Başarıyla Devam Ediyor

Ankara (İGFA) – Doğu Akdeniz’de icra edilen Akdeniz Kalkanı Harekatı başarılı bir şekilde devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, PNS YAMAMA, TCG BÜYÜKADA ve TCG DERYA gemileriyle gerçekleştirilen seyir ve gemicilik eğitimlerinden görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Akdeniz Kalkanı Harekatı kapsamında dost ve kardeş Pakistan gemisi PNS YAMAMA korvetinin, MAVİ VATAN-2025 Tatbikatı ve TURGUTREİS-11 Tatbikatı’na katılarak Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na destek sağladığı bildirildi.

Kaynak: Twitter

Related Posts

CHP 2 Kasım’da sandığı getirtmek istiyor, mitingler sürecek: Hedef 2 Kasım’da seçim

Belediyelerine yapılan operasyon sonrası “Direnişin dozunu artıracağız” diyen CHP, yarın mitinglerine İstanbul Kartal’dan devam edecek. Hafta sonu Malatya’ya gidecek CHP Genel Başkanı Özgür Özel sonraki hafta da Trabzon’da olacak. Parti kurmayları 2 Kasım’da seçim sandığını getirmeye odaklandıklarını vurgularken, kulislerde konuşulan “ara seçim” ihtimaliyle ilgili de “Önceki dönemlerde de konuşulmuştu. Detaylarıyla masaya yatırılması gereken bir konu” değerlendirmeleri yapılıyor.

Vahap Seçer’den birlikte hareket etme çağrısı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Belediyelerimiz sosyal adaleti, halkçı hizmet anlayışını ve kamu yararını savundukları için bu saldırılarla karşı karşıyadır. Böylesi bir süreçte partimizin her bir üyesine düşen görev demokrasiye ve halk iradesine sahip çıkmak için omuz omuza durmaktır” dedi.

DEM Parti, Erdoğan görüşmesi öncesi Özgür Özel’i ziyaret etti

DEM Parti, Erdoğan görüşmesi öncesi Özgür Özel’i ziyaret etti

CHP’li Veli Ağbaba’dan Muhittin Böcek’in tutuklanmasına tepki: ‘Kendi sonlarını hazırlıyorlar’

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tutuklanmasına tepki göstererek, “Yolsuzlukla, rüşvetle anılan bir partinin son çırpınışları bunlar” ifadesini kullandı.

14 yıl sonra ilk diplomatik ilişki; Britanya Dışişleri Bakanı Lammy, Suriye’ye resmî ziyarette bulundu

14 yıl sonra ilk diplomatik ilişki; Britanya Dışişleri Bakanı Lammy, Suriye’ye resmî ziyarette bulundu

Halkın iradesine kelepçe vuruldu

Adana, Antalya ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı. İtirafçı Aktaş’ın verdiği ifade sonucu iş insanlarının da olduğu 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.