Çobançeşme otobanda karşıya geçmek isteyen kadın öldü

Otomobil D100 Karayolu’nda Yaya Çarptı: Kadın Hayatını Kaybetti

D100 Karayolu’nda yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişiye otomobil çarptı. Kazanın yaşandığı yer ise D100 Karayolu Çobançeşme yan yol Edirne istikameti oldu. 34 GTC 326 plakalı otomobil, otoyolda karşıya geçmeye çalışan kişiye çarptı.

Olayın ardından ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobilin çarptığı yayanın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis, olay yerinde detaylı incelemelerde bulunurken, otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazada hayatını kaybeden kadının kimliği henüz belirlenemedi.

Kadının cansız bedeni, incelemelerin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Konuyla ilgili detaylı soruşturma ise halen devam ediyor.

Related Posts

İYİ Parti lideri Dervişoğlu şehit kabrinde! ‘Unutanın kanı kurusun’

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Tekirdağ programı kapsamında Şarköy’de 1993 yılında PKK tarafından şehit edilen öğretmen Neşe Alten ve babası Hasan Alten’in kabirlerini ziyaret etti. Duygusal anlar yaşayan Dervişoğlu, “Unutanın kanı kurusun” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

İBB’ye yönelik 5. dalga operasyona EMEP’ten tepki: Erdoğan kimin için ne söylüyorsa kendisi onun bin katını yapıyor, ahtapot sarayda!

İBB’ye yönelik 5. dalga operasyona EMEP’ten tepki: Erdoğan kimin için ne söylüyorsa kendisi onun bin katını yapıyor, ahtapot sarayda!

YSK Başkanı bu kez Meksika’ya gitti

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener ile Kurul Üyeleri Ali Ürker ve Serdar Mutta, Meksika’da 1 Haziran 2025 Pazar yapılacak, yargı organlarının üyelerinin halk tarafından belirlenmesine ilişkin seçimlere gözlemci olarak katılmak üzere Meksika’ya gitti.

ABD Dışişleri Bakanlığı: Çin’in Amerikan üniversitelerini “sömürmesini” tolere etmeyeceğiz

ABD Dışişleri Bakanlığı: Çin’in Amerikan üniversitelerini “sömürmesini” tolere etmeyeceğiz

Nevşehir’de zincirleme kaza: 3’ü ağır 7 yaralı

Nevşehir’de meydana gelen zincirleme kazada 3’ü ağır, 7 kişi yaralandı.

1300 yıllık camiinin bahçesinde skandal: Görüntüler büyük tepki topladı

Muğla’nın Milas ilçesinde 1300 yıllık tarihi Kurşunlu Camii’nin bahçesinde çöpe atılan Kuranı Kerim ve dini kitaplar ilçede yaşayanların sert tepkisine neden oldu.