Fethiye’de Karbonmonoksit Gazından Zehirlenme Vakası

Muğla’da Karbonmonoksit Gazından Zehirlenerek Ölen Çift Toprağa Verildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşanan acı olayda, 62 yaşındaki Cemile ve 75 yaşındaki Mehmet Başar çifti, evlerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Fethiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de ikamet eden Başar çiftinden bir süredir haber alamayan yakınları, durumu endişe ile 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve çilingir yardımıyla eve giren ekipler, çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı.

Yapılan incelemede, Başar çiftinin evlerinde kullandıkları kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettikleri tespit edildi. Cemile ve Mehmet Başar’ın cansız bedenleri, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Related Posts

CHP’nin bu hafta yapacağı mitingin adresi belli oldu!

CHP’nin her çarşamba ve pazar günü düzenlediği “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin yeni adresi belli oldu. Çarşamba mitingi 25 Haziran Çarşamba günü saat 20:30’da Büyükçekmece Kent Meydanı’nda düzenlenecek.

AKP’li belediyede imar ruhsatlarında ‘usulsüzlük’ iddiası: CHP’li meclis üyelerinden suç duyurusu!

AKP’li Menemen Belediyesi’nin 9 CHP’li meclis üyesi 2022–2025 yılları arasında belediye tarafından düzenlenen inşaat ruhsatlarında usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Kiliseye yönelik terör saldırısı sonrası Şam sokaklarından dayanışma mesajları geldi

Kiliseye yönelik terör saldırısı sonrası Şam sokaklarından dayanışma mesajları geldi

Sosyetenin düğününü hala konuşuluyor! Çorum’da özel jetler havaalanına sığmadı

İş insanı Ahmet Ahlatcı’nın oğlu Ahmet Emin Ahlatcı ile Sinan Engin’in kızı Elif Engin’in Çorum’daki düğünü, iş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Jet sosyeteyi bir araya getiren düğündeki özel jet akını dikkat çekti. Çorum’da bulunan havaalanına adeta jetler akın etti, havaalanında yoğunluk oluştu.

Erbakan’dan İncirlik ve Kürecik çıkışı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan iktidara seslenerek, “Adana İncirlik‘teki Amerikan Üssü’nün bir an evvel kapatılması, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kontrolüne alınması lazım” dedi.

Dünyanın en büyük Legoland’ı Çin’de açılıyor

Çin’in Şanghay kenti, dünyanın en büyük Legoland tema parkına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 5 Temmuz’da resmi açılışını yapacak olan Legoland Şanghay, Lego hayranlarını ve ziyaretçilerini heyecan verici bir yolculuğa çıkaracak. Parkın en dikkat …