Görüntüler Avrupa’dan! İmamoğlu için sandığa gittiler

Avrupa’dan Destek İmamoğlu’na: Binlerce Kişi Sandıklarda Kuyruklar Oluşturdu

CHP’li ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu destekleyen binlerce kişi, Avrupa’nın çeşitli kentlerinde sandıklarda uzun kuyruklar oluşturdu. Berlin, Frankfurt, Köln, Münih, Brüksel, Viyana, Londra, Zürih gibi şehirlerde Türk bayrakları gururla dalgalanırken, vatandaşlar oy kullanmak için sabah erken saatlerde sandıklara akın etti.

Oy verme işlemi, uzun kuyruklar ve yoğun katılım nedeniyle akşam saatlerine kadar devam etti. CHP Avrupa Birlikleri, yoğun ilgi üzerine yeni üye kayıtları almaya başlarken, sokaklarda İzmir Marşı eşliğinde araçlarla tur atıldı. Mustafa Kemal’in askerleriyiz sloganları duyulurken, İmamoğlu’na destek büyük bir coşkuyla sürdü.



Related Posts

En büyük bankaları seçiyorlar… ‘Bir ülkede başladı, tüm dünyaya yayılabilir’

ABD’de birçok eyalette vatandaşlar, büyük bankaların adını kullanan yeni bir dolandırıcılık yöntemiyle karşı karşıya. Polis, bu sahtekârlıkla ilgili olarak kamuoyunu dikkatli olmaları yönünde uyardı. Uzmanlar ise bu yöntemin diğer ülkelere de yayılabileceği konusunda uyardı.

Trump: Ukrayna ile nadir elementler anlaşması yürürlüğe girdi

ABD Başkanı Donald Trump, ABD ile Ukrayna arasında nadir elementler anlaşmasının resmen imzalanarak yürürlüğe girdiğini açıkladı.

Sokak röportajları için kanun teklifi: Erdoğan hedef aldı, MHP harekete geçti

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Eline mikrofon ve kamera alanın kendini gazeteci ve muhabir olarak gördüğü bir ülkede yaşıyoruz. Bu şahıslar sokak röportajı adı altında sokaklarda terör estirmektedir” açıklamasının ardından MHP’den dikkat çeken bir hamle geldi.

Vatikan’da beyaz duman yükseldi, yeni Papa seçildi

Vatikan’da beyaz duman yükseldi, yeni Papa seçildi

Erdoğan’dan Irak Başbakanı Sudani ile ortak açıklama: PKK, FETÖ ve DEAŞ’a karşı mücadelenin sürdürülmesinde kararlılıyız

Erdoğan’dan Irak Başbakanı Sudani ile ortak açıklama: PKK, FETÖ ve DEAŞ’a karşı mücadelenin sürdürülmesinde kararlılıyız

Bill Gates, 108 milyar dolarlık tüm servetini bağışlayacak: ‘Zengin ölmeyeceğim’

Bill Gates, servetinin neredeyse tamamını 2045’e kadar bağışlayacağını duyurdu. Yardım kesintilerinden Elon Musk’ı sorumlu tutan Gates, “Zengin öldü” denilmesini istemediğini söyledi. Gates Vakfı’nın hedefi 200 milyar dolarlık küresel yardım.