Kahramanmaraş’ta Ambulans Kaza Yaptı: 3 Sağlık Görevlisi Yaralandı
Kahramanmaraş’ta meydana gelen kaza sonucu, Elbistan-Nurhak karayolu üzerinde seyir halinde olan 46 BL 658 plakalı ambulans yoldan çıktı ve 3 sağlık görevlisi yaralandı. Karlı yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşen kaza, hızla olay yerine müdahale edilmesini gerektirdi.
Olayın ardından itfaiye ve sağlık ekipleri hemen sevk edilerek yaralı sağlık görevlilerine yardım etti. İtfaiye ekipleri tarafından ambulansın içinden çıkartılan yaralılar, başka bir ambulansla en yakın hastaneye sevk edildi.
Yaralı sağlık görevlilerinin durumlarının iyi olduğu belirtilirken, kaza ile ilgili detaylı inceleme devam ediyor. Olay, Kahramanmaraş’ta yaşanan trafik kazalarının ne kadar aniden gerçekleşebileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.
More Stories
Araştırma sonuçları şaşırtıcı: Sadece bir gece uykusuz kalırsanız ne olur?
Çene problemi olan tek yumurta ikizleri yeni görüntüsüne kavuşuyor
Maydanoz suyu içmenin faydaları saymakla bitmiyor!