Kazada öldüğü sanılıyordu… Rümeysa Meriç Özcan’ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı; Tunay Aydın tutuklandı

Gölcük’te 18 yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan ve 5 arkadaşı kamyonet ile gezmeye çıktılar. Kamyonette bulunan 2 kız ve 2 erkek, şoförün yanlış kullanımından rahatsız olarak araçtan indiler. Rümeysa ve erkek arkadaşı olduğu belirtilen şoför Tunay Aydın ise gezmeye devam etti.

GENÇ KIZ ARACIN ALTINDA KALDI

Halıdere Işıklar mevkiinden rampa yukarıya doğru çıkarken iddiaya göre araç aniden aşağı kaymaya başladı ve şarampole yuvarlandı. Tunay Aydın 112 Acil Yardım Hattı’nı arayarak kız arkadaşının kamyonet ile şarampole yuvarlandığını söyledi. Olay yerine sgelen ekipler genç kızın hayatını kaybettiğini belirlerken, şoför Tunay Aydın gözaltına alındı.

ÖLDÜRÜP KAZA SÜSÜ VERDİ

Gece 02.30 sularında meydana gelen olayda Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Rümeysa’nın boynunda ip olduğunu tespit ettiler. Sorguya alınan Tunay Aydın ifadesinde cinayeti itiraf etti.

Özgür Kocaeli’nin haberine göre Aydın ifadesinde arkadaşlarıyla arabayla gezdikten sonra genç kız ile yalnız kaldıklarını, alkol aldıktan sonra Rümeysa ile birlikte olmak istediğini söyledi. Rümeysa’nın bu teklifi kabul etmediğini söyleyen Tunay Aydın, önce korkutmak için genç kızın boynuna ip bağlayıp korkuttuğunu daha sonra demire bağlayıp darp ettiğini anlattı.

112’Yİ ARAMIŞ

Aydın, genç kızı darp ettikten sona öldüğünü düşünerek kaza planı yaptığını söyledi. Rümeysa’yı sürücü koltuğuna oturtarak arabayı boşa aldığını ve rampa aşağı bıraktığını, aracın direğe çarptıktan sonra durmayarak uçurumdan yuvarlandığını ve ardından 112’yi arayıp kaza ihbarı yaptığını anlattı. Tunay Aydın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Odatv.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx