Köprü ve otoyollara zam geldi

Yeni Köprü ve Otoyol Geçiş Ücretleri Açıklandı: İşte Detaylar

Karayolları Genel Müdürlüğü, köprü, otoyol ve tünel geçiş ücretlerinde yapılan değişiklikleri duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre köprü ve otoyol geçiş ücretlerine %43 oranında zam yapıldı. Artışla birlikte 15 Temmuz ve FSM Köprüsü geçiş ücreti 33 TL’den 47 TL’ye yükseldi. Osmangazi Köprüsü’nün geçiş ücreti 795 TL’ye, Çanakkale Köprüsü’nün geçiş ücreti ise 790 TL’ye çıktı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün geçiş ücreti ise 80 TL olarak belirlendi.

Related Posts

14 yıl sonra ilk diplomatik ilişki; Britanya Dışişleri Bakanı Lammy, Suriye’ye resmî ziyarette bulundu

14 yıl sonra ilk diplomatik ilişki; Britanya Dışişleri Bakanı Lammy, Suriye’ye resmî ziyarette bulundu

Halkın iradesine kelepçe vuruldu

Adana, Antalya ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı. İtirafçı Aktaş’ın verdiği ifade sonucu iş insanlarının da olduğu 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

İmamoğlu’ndan SÖZCÜ TV’ye yayın durdurma cezasına sert tepki

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) SÖZCÜ TV ve Halk TV’ ye yönelik 10 günlük yayın durdurma kararına ilişkin açıklama yaptı.

Yangının sorumlusu vergi yüzsüzü çıktı!

İzmir Valisi Süleyman Elban, yangınların elektrik hatlarından kaynaklandığını açıklamış, GDZ Elektrik ise “Somut bir bulgu bulunmamaktadır” diyerek iddiayı reddetmişti. Son olarak şirketin son 4 yıldır vergi vermediği ortaya çıktı.

Sığınmacılara insani yardım sağlayana ceza!

Hollanda Parlamentosu, sığınmacılar için yeni kısıtlamaları onayladı. Geçici oturma süresi kısaltıldı, aile birleşimi sınırlandı. İnsani yardım sağlayanlara cezai yaptırım tartışma yarattı.

Suriye’nin ulusal logosu yenilendi; 14 tüylü ve 3 yıldızlı kanatlı şahin

Suriye’nin ulusal logosu yenilendi; 14 tüylü ve 3 yıldızlı kanatlı şahin