Marmaris’te sağanak heyelana neden oldu

Marmaris’te Şiddetli Yağış Heyelana Neden Oldu

Marmaris’te sağanak yağışın etkisiyle Bayır Mahallesi’ne giden yolda meydana gelen heyelan, hayatı olumsuz etkiledi. Saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda, yola düşen kaya ve toprak kütleleri nedeniyle onlarca araç mahsur kalarak ulaşımın durmasına sebep oldu. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Marmaris Belediyesi ekipleri hızla harekete geçerek iş makineleriyle yol açma çalışmalarına başladı.

Yoğun çaba ve müdahale sonucunda, ekipler tarafından yolu açma çalışmaları 30 dakika içerisinde tamamlandı ve yol tekrar trafiğe açıldı.

Related Posts

13 yaşındaki çocuğun yumruk attığı 15 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Bolu’da kamuoyunu sarsan trajik bir olay yaşandı. Kültür Park’ta iki çocuk arasında çıkan kavga, acı bir şekilde son buldu. Henüz 13 yaşındaki S.Ş.’nin attığı yumruk, 15 yaşındaki A.Ö.T.’nin kalbinin durmasına neden oldu. Olay yerinde yapılan kalp masajıyla hayata döndürülen A.Ö.T., hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Netanyahu, muhalefetin hükümeti devirme planını son anda önledi

İsrail Parlamentosu’nda yapılan oylamada, muhalefetin parlamentoyu feshetme önergesi reddedildi. Oylama, Başbakan Binyamin Netanyahu’nun sağcı hükümetine bugüne kadarki en ciddi meydan okumalardan birini olarak kayıtlara geçti.

Dava katılmayacağını duyuran İmamoğlu’ndan yeni açıklama!

Bugünkü saat 10.30’daki “bilirkişi” davasına katılmayacağını duyuran Silivri Cezaevi’ndeki Ekrem İmamoğlu yeni açıklama yaptı. İmamoğlu, “Kendimizi savunmamızdan bile korkuyorsunuz. Savunma hakkımızı engelleyen bu keyfi uygulamalarınızı kabul etmiyorum” dedi.

ABD-İran arasındaki tansiyon yüksek! ABD üslerinde kırmızı alarm

Tahran ile Washington arasındaki nükleer gerilim tırmanırken, İran’dan gelen “Çatışma çıkarsa Amerikan üslerini hedef alırız” tehdidinin ardından, ABD yönetimi Bağdat’taki büyükelçiliğini tahliye etme kararı aldı. Beyaz Saray kararı doğrularken, ABD ordusunun da tahliye süreci için hazır beklediği bildirildi.

ABD’de New York borsası, ABD-Çin anlaşması sonrası yükselişle açıldı

ABD’de New York borsası, ABD-Çin anlaşması sonrası yükselişle açıldı

DEM Parti duyurdu: Öcalan’ın görüşmek istediği 5 isim

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Abdullah Öcalan’ın önümüzdeki günlerde Mesut Barzani, Neçirvan Barzani, Mazlum Abdi, Kubat ve Bafel Talabani gibi bölgesel ve ulusal önemli siyasi temsilcilerle görüşme yapmayı planladığını, bu görüşmelerin bölge barışı ve demokratik sürecin ilerlemesi açısından kritik olduğunu söyledi.