Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinde Son Bloğun İhalesini Tamamladı

Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Çalışmalarına Devam Ediyor

Melikgazi Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirmek için Kazım Karabekir Mahallesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında önemli adımlar atıyor. Son olarak, 36 daire ve 4 dükkandan oluşan 1 blok için kat karşılığı ihale gerçekleştirildi.

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kazım Karabekir Mahallesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 20 bloktan oluşan projenin son bloğunun ihalesini tamamladıklarını belirterek, “İlçemizin geleceğini güçlü temeller üzerine inşa ediyoruz. 3 firma katıldığı ihaleyi Harma Mühendislik firmasının kazandığını belirtmek isterim. Tüm bölgelerde kentsel dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor. Kazım Karabekir, Küçükali, Yıldırım Beyazıt, Anbar, Battalgazi, Çorakçılar ve Aydınlıkevler Mahallelerimizde projelerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Kazım Karabekir Mahallesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’ne 2 milyar liranın üzerinde yatırım yapıldığını söyleyen Başkan Palancıoğlu, “800 daire ve 60 dükkandan oluşan bu projeye büyük bir bütçe ayırdık. Borçsuz bir şekilde büyük projeleri hayata geçiriyoruz. Tüm müteahhit kardeşlerime teşekkür ediyor, bu çalışmaların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. – KAYSERİ

Related Posts

Zuckerberg’in kolundaki saatten sadece 99 tane var! Ve fiyatı 250 bin dolar

Yıllarca aynı gri tişörtüyle teknoloji dünyasının sade yüzü olan Mark Zuckerberg, şimdi altın zinciri, koleksiyon saatleri ve Ray-Ban gözlükleriyle yeni bir stil dönemine adım attı. Üstelik kolundaki saat, milyon dolarlık mesajlar veriyor!

Trump’tan Fed Başkanı Powell’a sert mesaj: ABD’ye bir servete mal oldun, faizleri düşür

Trump’tan Fed Başkanı Powell’a sert mesaj: ABD’ye bir servete mal oldun, faizleri düşür

Milyonlarca araç bir anda hurdaya çıkacak! AB’nin ELV yasası Türkiye’yi vuracak

Avrupa Birliği’nin 2026 yılında yürürlüğe koymayı planladığı yeni “Hurda Araçlar” düzenlemesi (End-of-Life Vehicles – ELV), Türkiye’nin otomotiv sektörünü kökten değiştirebilir. Sadece üreticiler ve ihracatçılar değil; yollardaki milyonlarca araç sahibi de bu dönüşümden doğrudan etkilenecek.

Türk-İş Başkanı isyan etti: Grev zamanı geldiğinde herkes noksansız uygulayacak

İktidara yakınlığıyla bilinen Türk-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Ergün Atalay, “Bugüne kadar bir arpa boyu kadar yol almadık. Grev zamanı geldiğinde herkes noksansız uygulayacak. Bununla ilgili hiç kimsenin tereddüdü olmasın.” ifadelerini kullandı.

Kamudaki araç satışına CHP’den eleştiri: 120 bin aracın sadece binde biri satıldı, bu bir kandırmacadır

Kamudaki araç satışına CHP’den eleştiri: 120 bin aracın sadece binde biri satıldı, bu bir kandırmacadır

Bir banka limitleri yükseltti: 50 bin lira veriyor

Uzun zamandır yüksek enflasyon girdabında olan ve ekonomik krizin her geçen gün derinleştiği Türkiye’de bu durum Türk Lirası’nın değersizleşmesini de beraberinde getirdi. Döviz kuru karşısında tarihi değer kaybı yaşayan TL, hayat pahalılığı ve yüksek …