Mersin’de Feci Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Mersin’de Otomobil Kamyonete Çarptı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Mersin’de meydana gelen trafik kazasında otomobilin kamyonete çarpması sonucu facia yaşandı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 3 kişi de yaralandı.

Olay, Mersin-Antalya D-400 karayolunda Erdemli ilçesi Alata Mahallesi civarında gerçekleşti. Kadın sürücü H.K. yönetimindeki 33 AAL 199 plakalı Opel marka araç, iddiaya göre diğer bir aracın manevrası nedeniyle aynı yönde seyreden Ali Arı’nın kullandığı 33 ARC 369 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Kazanın etkisiyle her iki araç da yoldan çıktı ve kamyonet, inşaatı devam eden köprünün duvarına çarptı. Bu trajik olayda kamyonet sürücüsü hayatını kaybederken, araçtaki diğer 2 kişi ile otomobil sürücüsü yaralandı.

Olayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Mersin ve Erdemli’deki hastanelere taşındı.

Hayatını kaybeden Ali Arı’nın cesedi, polis ve savcı incelemesinin ardından itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı ve ilçe devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. – MERSİN

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

106 yıllık otomotiv devi logosunu değişti

Ünlü otomobil markası Bentley beşinci kez logo değişikliğine gitti.

Bilim dünyasında ezber bozan bulgu: Beyin, sadece şekeri değil yağı da enerjiye çeviriyor

ABD’de bilim insanları, beyin hücrelerinin yalnızca glikoz değil, yağları da enerji için kullanabildiğini ortaya koydu. Bu buluşun, Alzheimer ve Parkinson gibi nörodejeneratif rahatsızlıkların yeni tedavi yöntemlerinin geliştirilmesinde bilim insanlarına yardımcı olabileceği öngörülüyor.

Yapay zeka işsiz bıraktı! 300 kişi kovulacak

Navigasyon şirketi TomTom yapay zeka dönüşümü sebebiyle 300 çalışanını işten çıkarma kararı aldı.

Doğan Burda’dan dijital devrim: Big Media & Technology dönemi!

Doğan Burda, marka dönüşüm vizyonu çerçevesinde unvan değişikliğini duyurdu. Yeni dönemde faaliyetlerini Big Media & Technology adı altında sürdürecek olan şirket, dijitalleşme, yapay zekâ entegrasyonu ve medya teknolojileri odağında sürdürülebilir …

Deniz Öncü İtalya’da piste çıktı

Motosiklet sürücüsü Deniz Öncü, Moto2 Dünya Şampiyonası’nın İtalya’da düzenlenen 9. ayağında 6. oldu.

Ayhancan Güven Nürburgring 24 Saat Yarışı’nı ikinci tamamladı

Kıtalararası GT Challenge serisinin 2. ayağı Nürburgring 24 Saat Yarışı’nda Ayhancan Güven’in sürücüleri arasında yer aldığı Manthey EMA takımı ikinci oldu.