Oyuncak tabanca ile ateş edip panik yaşattılar: Maskeli şüpheliler gözaltına alındı

Salı Pazarı’nda Maskeli Gençlerin Neden Olduğu Korku

Antalya’nın Serik ilçesi Merkez Mahallesi Salı Pazarı çevresinde akşam saatlerinde yaşanan olayda, maskeli iki genç motosikletleriyle seyir halindeyken yolda bulunan sürücüler ve vatandaşlar arasında korku dolu anlar yaşanmıştır.

Motosikletin arkasında oturan diğer kişi olayı cep telefonuyla kaydederken, maskeli gençlerin elindeki silahları insanlara doğrultması büyük panik yaratmıştır.

4 Kişi Gözaltına Alındı

Olayın hemen ardından vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen emniyet güçleri, 4 kişiyi gözaltına almıştır. Maskeli gençler S.K. (18) ve G.A. (18) ifadelerinde ellerindeki silahların aslında oyuncak olduğunu ve gerçek olmadığını söylemişlerdir.

Maskeli gençlerle beraber olayı videoya çeken diğer şahıslar Y.Y. (19) ve M.Ç. (17) ise halkı tehdit etmek suçlamasıyla adli işlem görmek üzere işleme konulmuşlardır.

Related Posts

Murat Yetkin: Kurultay iptalinden en çok Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli memnun olacak

Murat Yetkin: Kurultay iptalinden en çok Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli memnun olacak

Son Dakika… Ekrem İmamoğlu’ndan iş dünyasına çağrı: ‘Susmayın, korkmayın, çekinmeyin!’

Son dakika gelişmesi… Silivri’de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, iş dünyasına seslendiği bir paylaşımda bulundu. İmamoğlu, “Susmayın, korkmayın, çekinmeyin. Gelin ülkenin umutları yeniden yeşertecek bu demokrasi ve adalet devrimini birlikte gerçekleştirelim” ifadelerine yer verdi.

Almanya’da küçük uçak evin üzerine düştü: 2 ölü

Almanya’da küçük uçak evin üzerine düştü: 2 ölü

İYİ Parti lideri Dervişoğlu şehit kabrinde! ‘Unutanın kanı kurusun’

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Tekirdağ programı kapsamında Şarköy’de 1993 yılında PKK tarafından şehit edilen öğretmen Neşe Alten ve babası Hasan Alten’in kabirlerini ziyaret etti. Duygusal anlar yaşayan Dervişoğlu, “Unutanın kanı kurusun” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

İBB’ye yönelik 5. dalga operasyona EMEP’ten tepki: Erdoğan kimin için ne söylüyorsa kendisi onun bin katını yapıyor, ahtapot sarayda!

İBB’ye yönelik 5. dalga operasyona EMEP’ten tepki: Erdoğan kimin için ne söylüyorsa kendisi onun bin katını yapıyor, ahtapot sarayda!

YSK Başkanı bu kez Meksika’ya gitti

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener ile Kurul Üyeleri Ali Ürker ve Serdar Mutta, Meksika’da 1 Haziran 2025 Pazar yapılacak, yargı organlarının üyelerinin halk tarafından belirlenmesine ilişkin seçimlere gözlemci olarak katılmak üzere Meksika’ya gitti.