Türkiye’nin en genç belediye başkanı AK Parti’ye katıldı

Zeynep Çelik, Türkiye’nin En Genç Belediye Başkanı Olarak AK Parti’ye Katıldı

Çanakkale’nin Yenice İlçesi’ne bağlı Kalkım Beldesi’nde bağımsız olarak seçimlere katılan ve yüzde 47.91 oy alarak Türkiye’nin en genç belediye başkanı seçilen 22 yaşındaki Zeynep Çelik, AK Parti saflarına katıldı. Çelik’in AK Parti’ye katılımı, Çanakkale 8. Olağan İl Kongresi’nde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından gerçekleştirildi. Çelik, “AK Parti’nin gençlere verdiği önem ve vizyon, beni bu kararı almaya itti. Bu partinin bir üyesi olmak benim için büyük bir gurur. Bu cesareti ve fırsatı bana sunan Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Zeynep Çelik Kimdir?

Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesi’nde Bağımsız aday Zeynep Çelik, seçimlerde yüzde 47.91 oy oranı ile Belediye Başkanı seçilerek Türkiye’nin en genç kadın Belediye Başkanı oldu. Tanınmış iş insanlarından Mehmet Çelik’in kızı olan 22 yaşındaki Zeynep Çelik, Mahalli İdareler Seçimlerine bağımsız olarak katıldı ve zaferle çıktı. Kalkım Beldesi’nde toplam 1983 seçmen bulunmaktaydı ve Çelik, yüzde 47.91 oy alarak başkan seçildi.

“Sizlere Sonsuz Teşekkürler”

Önümüzdeki 5 yıl boyunca Kalkım Beldesi’nin Belediye Başkanı olarak görev yapacak olan Zeynep Çelik, “Hizmet yolunda desteklerinizi esirgemediğiniz için sonsuz teşekkür ederim. Kalkım’a layık hizmeti getirmeyi ve halkımıza değer vermeyi, her günümü sizlere borç bilerek gerçekleştireceğim. Bu başarı hepimizin ortak başarısıdır” dedi.

Related Posts

Diyarbakır’da ekipleri teyakkuza geçiren ihbar: 5 katlı bina boşaltıldı

Diyarbakır’da 5 katlı bir apartmanın sakinlerinin, yapının sallandığı yönündeki ihbarı üzerine bina boşaltıldı.

Türkiye, tehlike altındaki milletvekilleri sıralamasında üçe yükseldi

Türkiye, tehlike altındaki milletvekilleri sıralamasında üçe yükseldi

AKP ve Saray arasında ‘Mehmet Nuri Ersoy’ çatlağı! ‘Bu tweeti kim yazdırdı size…’

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’ın Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u hedef almasının ardından, AKP 27. Dönem Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Saral’ın geçmişte Ersoy’u ziyaret ettiği bir fotoğrafı paylaşarak tepki gösterdi.

Akıl tutulması: Kendisini ıslatmayan bahçıvanı dövdü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde serinlemek isteyen Hasan A. (15), kendisini hortumla ıslatmayı reddeden bahçıvan Mustafa A.’yı (61) darbetti.

Samsun’da vahşet: Tartıştığı kişiyi iki kez otomobille ezerek öldürdü

Samsun’da bir kişi, laf atma sebebiyle tartıştığı kişiyi iki kez otomobille üzerinden geçerek öldürdü.

CHP İstanbul İl Başkanı Çelik’in emniyet ifadesi: Kongreyi kaybetmiş listede yer alan bir ismin ifadeleriyle İstanbul İl Kongresinin sakatlanması amaçlanmaktadır

CHP İstanbul İl Başkanı Çelik’in emniyet ifadesi: Kongreyi kaybetmiş listede yer alan bir ismin ifadeleriyle İstanbul İl Kongresinin sakatlanması amaçlanmaktadır